Horeca koffiebonen in consignatie v.a. € 6,99 p/kg

Je betaalt achteraf alleen voor werkelijk verbruik  van onze vers gebrande koffiebonen

Ons Horeca Concept

visual1
visual2
visual3
visual4

Koffiebonen voor Horeca Grootverbruik

Barlatto Koffie is een full service dienstverlener voor Horeca Grootgebruikers. In ons concept nemen wij het beheer van de verse voorraad koffiebonen voor onze rekening. Jullie als horeca verkopen eerst koffie en verdienen dus eerst het geld. De baten gaan voor de kosten uit. Afhankelijk van de snelheid van het verbruik van de voorraad wordt er 1x per 2 weken dan wel maandelijks direct afgerekend. Bestellen is niet meer nodig. Wij zorgen altijd dat de voorraad op tijd wordt aangevuld met nieuwe vers gebrande koffiebonen. Dit doen wij in hoeveelheden van 108 KG, 216 KG of 540 KG met als minimale eis dat binnen 3 maanden de voorraad is verkocht. Interesse? Vraag een offerte aan voor horeca koffiebonen in grootvolume. Vul het onderstaande formulier in.

Horeca Koffiemachines

foto1

Barlatto is gespecialiseerd in Italiaanse topkwaliteit horeca piston koffiemachines. Naast verkoop zijn wij ook partner voor het regelen van leasing en het onderhoud aan nieuwe en bestaande horeca piston koffiemachines.

Offerte-aanvraag | Contactformulier

Het in consignatie leveren van vers gebrande koffiebonen doen wij in vaste volumes van 108 KG, 216 KG of 540 KG. Wij rekenen all-in prijzen v.a. € 6,99 per kilo. Dit is dus inclusief transportkosten voor de pallets koffiebonen en indien gewenst koffiezakken die zijn voorzien van jullie eigen koffielabel met jullie eigen horeca-merk. De kiloprijs is afhankelijk van de blend, het werkelijk huidige verbruik van koffiebonen en de benodigde voorraad voor maximaal 3 maanden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Vraag een offerte aan voor horeca koffiebonen in grootvolume en wij berekenen exact hoe groot de besparing wordt op vers gebrande koffiebonen.