Jouw eigen merk koffiebonen

Ontwerp een label en start je eigen merk.
Zo simpel is het!

Selfshipment of Dropshipment

Voor eigen gebruik of verkoop

Klein volume of groot volume

privatelabelzak1

Label koffiezak

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een eigen label. Je kunt zelf een label ontwerpen en labelstickers aanleveren. Maximale afmeting is zo'n 10 x 15 cm. Dit kan een zwart wit label zijn of een kleurenlabel. Er zijn verschillende koffiezakken beschikbaar. Naast brownpaper zijn dat mat zwart, wit, rood en zilver. Ook is het mogelijk vanaf een afname van 540 KG per blend om een eigen branded koffiezak te ontwikkelen. Voor kleine volumes vanaf 4 KG is een zwart wit labelprinter beschikbaar en alleen voor brownpaper bags zoals in het your brand voorbeeld.

Waarom je eigen merk koffie?

Er zijn verschillende situaties te bedenken voor een label met je eigen merk op onze zak vers gebrande koffiebonen. De mogelijkheden zijn eindeloos. It's up to you.

homework koffie1

Thuiswerkkoffie
Met een zak koffiebonen met jouw bedrijfslogo geef je jouw personeel een productief koffiemomentje met een herkenbare binding met jouw bedrijf.

dropshipping1

Dropshipment verkoop
Start met dropshipment verkoop van koffiebonen zonder voorraad. Jij paast orders door en wij verzenden vers gebrande koffie direct naar jouw klant.

Brandpromotion1

Brand Promotion
Je hebt koffiekopjes met je eigen merk in je bedrijf en waarom dan ook niet jouw merk op een zak vers gebrande koffiebonen. Ook erg leuk om weg te geven aan je klanten.

selling ownbrand1

Dropshipment verkoop

Je bent reseller van koffiebonen of je wilt onder eigen merk koffiebonen verkopen. En je hebt al een mooi klantenbestand waarmee je snel volume kan maken. Dan maken wij het je heel makkelijk. Zonder investeren in voorraad en zelf uitvoeren van logistieke werkzaamheden kun je direct beginnen met verkoop. Dus risicoloos geld verdienen zonder al het gedoe er omheen. Wat houdt je tegen en start vandaag nog je dropshipment business.

Contact Private Label

private label people1

Ervaring Private Label Klanten

Wij wilden meer marge realiseren dan de 15% die wij nu ontvangen van onze brandsupplier. En daar moeten wij nog veel voor doen. Op voorraad nemen en versturen. Met ons eigen merk is de verkoopmarge hoger en de kosten lager. Tel uit je winst.

Laurens Hof
Maestro Chef

Mijn horeca-baan is door Corona komen voorlopig komen te vervallen. Met dropshipping kan ik mijn verlies aan inkomsten compenseren zonder dat ik hoef te investeren. En via mijn socio-kanalen lukt het aardig om snel meer te verdienen dan wat ik gewend was in de horeca.

Joris Deluma
Student

Private Label - Smart Business

Wees slim en start vandaag nog je private label