Private Label Koffie

Voor een herkenbaar koffiemomentje

Ambachtelijk gebrand - Vers geleverd

Selfshipment of Dropshipment

Voor op kantoor of thuiswerkers

Pre-productie order private label min. 1 pallet per blend

Productie dropshipping orders v.a. 6 KG afroepbaar

Afroepbare order vers gebrand en direct verzonden

Ook pallet obv self labeling en zelf verzenden mogelijk

Volledig vrij in ontwerp eigen label met logo en visuals

Zakken koffiebonen in kleuren zwart, wit en rood

privatelabelzak1

Private Label

Hoe gaaf is dat om als bedrijf je eigen label koffiebonen zo te ontwikkelen met een gepersonaliseerde boodschap dat je thuiswerkpersoneel of klanten een fijn moment beleven aan het welbekende koffiemomentje. Nu met corona niet meer op de zaak maar van de zaak tijdens een Zoom-meeting. Samen met jouw bedrijf maken we een leuk creatief concept voor een etiket geheel in lijn met de huisstijl. Op de achterkant is het mogelijk om een gepersonaliseerde boodschap mee te geven. Bijvoorbeeld als bedankje voor het succesvol afronden van een project. De mogelijkheden zijn eindeloos

Waarom private label koffiebonen?

Er zijn verschillende situaties te bedenken voor een eigen label op onze zak vers gebrande koffiebonen. De mogelijkheden zijn eindeloos. It's up to you.

homework koffie1

Thuiswerkkoffie
Met een zak koffiebonen met jouw bedrijfslogo geef je jouw personeel een productief koffiemomentje met een herkenbare binding met jouw bedrijf.

dropshipping1

Volledige ontzorging
Als bedrijf wil je niet zelf koffiebonen sturen je personeel of klanten. Wij doen dat met dropshipping. Orders v.a. 6KG versturen wij direct naar de eindgebruiker.

Brandpromotion1

Brand Promotion
Je hebt koffiekopjes met je eigen merk in je bedrijf en waarom dan ook niet jouw merk op een zak vers gebrande koffiebonen. Ook erg leuk om weg te geven aan je klanten.

Contact Private Label

private label people1

Ambachtelijk gebrand - Vers geleverd

Wees slim en start vandaag nog je private label