50% korting op vers gebrande koffiebonen voor MKB'ers

Met onze consignatie-service ontvang je een voorraad koffiebonen en betaal je maandelijks achteraf

Onze MKB koffiebonen

Vers gebrand - Direct Geleverd

Consignatie-Service

Voor onze rekening een voorraad koffiebonen bij jou op de zaak

Veel bedrijven zijn druk en vergeten weleens op tijd nieuwe koffie te bestellen. Paniek. En een koffie-abonnement met een vaste leverhoeveelheid per maand biedt niet altijd soelaas. Dan hebben wij de oplossing die in veel gevallen ook nogeens een besparing oplevert. Koffiebonen in consignatie. Wij zorgen ervoor dat jullie altijd vers gebrande koffiebonen op voorraad hebben. Bestellen is niet meer nodig. En achteraf brengen wij de werkelijk verbruikte kilo's maandelijks in rekening. Als je bij ons ook nogeens een machine koopt dan komen we elk halfjaar langs voor het ontkalken van je machine en ontvetten van je zetgroep. Zo ben je gegarandeerd van de beste koffiesmaak.

Voordelen Consignatie-Service

Puur gemak, stukken voordeliger en je zit nergens aan vast

voordeel1
voordeel2
voordeel3

Bestel Koffiebonen in Consignatie

> Ontvang voor max. 3 maanden voorraad koffiebonen

> Betaal maandelijks achteraf voor werkelijk verbruik

> 1e 3 maanden 50% korting op onze adviesprijs p/kg

> Altijd tijdige aanvulling van je voorraad koffiebonen

Nog geen volautomaat of nieuwe nodig?

1e 3 maanden GRATIS voorraad koffiebonen

koffiemok20

Veel gestelde vragen

Is de Consignatie-Service koffiebonen een abonnement of contract?

Nee. Het is een service die ervoor zorgt dat er bij jou op de zaak altijd voorraad vers gebrande koffiebonen zijn. Wij zetten voor onze rekening een door jou gekozen voorraad neer voor maximaal 3 maanden en je betaalt maandelijks voor de werkelijk verbruikte kilo's koffiebonen. Op basis van werkelijk verbruik zorgen wij ervoor dat je voorraad tijdig wordt aangevuld. Zelf bestellen is dus niet meer nodig. Sterker nog met onze service betaal je minder per kilo voor onze koffiebonen.

Hoe wordt bepaald welke voorraad wij nodig hebben?

Op basis van onze praktijkervaring van meer dan 10 jaar in de zakelijke koffiemarkt hebben wij MKB-bedrijven ingedeeld in een drietal categorieen. SMALL is er voor bedrijven die gemiddeld 4 tot 6 kg per maand verbruiken. Dit staat gelijk aan ongeveer 10 tot 30 kopjes per dag en een benodigde voorraad van 12 kg voor maximaal 3 maanden. MEDIUM bedrijven verbruiken gemiddeld 6 tot 12 kg per maand oftewel 30 tot 60 kopjes per dag. De benodigde voorraad is 24 kg voor maximaal 3 maanden. LARGE bedrijven verbruiken gemiddeld 24 tot 48 kg per maand. Dit staat gelijk aan ongeveer 60 tot 150 kopjes per dag. Hiervoor is een voorraad nodig van 48 kg voor maximaal 3 maanden. Met deze criteria kan worden bepaald welke voorraad het beste past. De weergegeven volumes gelden per bedrijfslocatie. Bij een verwacht verbruik van meer dan 48 kg per maand is ons advies om gebruik te maken van ons consignatie-programma voor het grootbedrijf o.b.v. een maatwerk-offerte.

Hoe bepalen jullie het werkelijk verbruik van de koffiebonen?

De een na laatste werkdag van de maand sturen wij om 12:00 u een e-mail naar onze contactpersoon om het aantal nog ongeopende koffiedozen/koffiezakken (voorraadstand) aan ons door te geven. Het verschil met de voorraadstand van de maand ervoor eventueel aangevuld met een tussentijdse nieuwe levering wordt als werkelijk verbruik gefactureerd. Voor 18:00 u van de laatste werkdag ontvangen wij de voorraadstand. De doorgegeven voorraadstand is voor ons bepalend voor het tijdig versturen van nieuwe vers gebrande koffiebonen.

Welke regels zijn van toepassing op de Consignatie-Service?

Wij leveren een voorraad koffiebonen voor maximaal 3 maanden in consignatie. Is binnen deze 3 maanden de voorraad niet verbruikt (of niet doorgegeven) dan wordt de resterende voorraadstand in 1 x gefactureerd. In overleg wordt bekeken om voor de volgende leveringen een lager volume aan te houden. De aangeboden volumes voor SMALL (12kg), MEDIUM (24kg) en LARGE (48kg) zijn afgestemd op het aantal kopjes koffie dat gemiddeld per werkdag wordt gedronken en zijn in overeenstemming met onze praktijkervaring. Tot slot blijft Barlatto eigenaar van de voorraad koffiebonen. Bij niet of niet tijdig betalen van de werkelijk verbruikte kilo's koffie behoudt Barlatto het recht om de resterende voorraad terug te halen.

Moeten wij zelf bijbestellen als we sneller verbruiken dan 3 maanden?

Nee. Dat is niet nodig. Wij houden maandelijks de voorraadstand bij en zorgen er altijd voor dat er tijdig nieuwe vers gebrande koffiebonen worden geleverd. Hiervoor sturen wij een bevestiging per e-mail. De service kan op elk moment worden gepauzeerd of worden stopgezet. Dit kan per e-mail. De resterende voorraad wordt dan verbruikt en gefactureerd waarna Barlatto de voorraad niet meer aanvult.

MKB koffiemachine kopen

hlf-1700-front

MKB koffiebonen bestellen

Classico3

MKB Barista Cupmachine

sgl1