Automatische levering verse bonen v.a. € 0,12 per kopje

I.c.m. koffiemachine v.a. € 0,25

Vers gebrand, direct geleverd

Ideaal voor kleine MKB bedrijven

Beans Only voor jouw Volautomaat

Puur Gemak en Genieten van Smaak

Heb je een kantoorruimte of winkel met personeel en ontvang je regelmatig klanten? En je hebt al een bonenmachine? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Omdat je druk bent, wil jij en je personeel zonder enig omkijken door de dag heen samen met jullie klanten de lekkerste koffie drinken. Jij hebt immers midden op de dag geen tijd voor een bezoek aan de supermarkt. En daar koop je zeker geen vers gebrande koffiebonen. Want als je pech hebt heb jij de laatste koffiezak uit het schap. Met ons Beans Only abonnement zorgen wij ervoor dat jij altijd kan beschikken over voldoende voorraad vers gebrande koffiebonen. Hoe makkelijk wil jij het hebben. Niet meer nadenken, nooit meer misgrijpen. Bestellen is niet meer nodig. Jouw voorraad wordt automatisch op tijd aangevuld met nieuwe vers gebrande koffiebonen.

koffiemok6

Beans Only Abonnement

v.a. € 11,99 p/kg

ex btw, blend afhankelijk en volume onafhankelijk

Beans Only VAST - vast volume per maand

6 KG / mnd - levering elke 4 maanden

8 KG / mnd - levering elke 3 maanden

12 KG / mnd - levering elke 2 maanden

Of kies voor Beans Only FLEX. Altijd koffiebonen (in consignatie) en betalen voor werkelijk verbruik

Beans Only abonnement-informatie

Leveringshoeveelheid: 24 KG

6/8/12 KG = 10/15/30 kopjes/dag

Maandelijks opzegbaar contract

koffiemok10

Not only beans

It's also the machine

Naast de kwaliteit van de vers gebrande koffieboon bepaalt de machine of daadwerkelijk de beste aroma's uit de boon worden geperst voor het kopje koffie zoals jij dat wilt drinken. Uiteraard een cappuccino gemaakt met verse melk of een grote koffie met voldoende gemalen koffie. En hier zit de crux.

Veel kleine kantoormachines malen slechts 8 tot 10 gram koffiebonen. Dat is voldoende voor echte espresso koffie. Voor een grote koffie is dat eigenlijk niet voldoende. Je krijgt overextractie waardoor wrange bitters de overhand krijgen. Oplossing is onze volautomaat die tot 16 gram kan malen en ook cappuccino maakt met verse melk.

F10 dr coffee

Barista-kwaliteit Volautomaat F10

Maalt tot 16 gram i.p.v. 10 gram
Met meer malen meer smaak!
functionaliteiten F10
koopprijs ex btw en met Beans Only een abonnement met looptijd 6 mnd
koffiemok18

Beans & Machine

Alles-in-1 Koffie-abonnement

Jij drinkt de meest smaakvolle grote koffie, een krachtige Italiaanse espresso of een zuivelzachte cappuccino met echte melk gemaakt met onze vers gemalen koffiebonen. Met een topkwaliteit professionele volautomatische koffiemachine in bruikleen. Dus geen investering van € 1.295,- en geen terugkerende onderhoudskosten die, zoals bij JURA, oplopen tot zo'n € 399,- per onderhoudsbeurt.

Bij de start kan je kiezen voor een startpakket van 12 kilo met 4 kilo van elk van onze koffieblends. Na verbruik van dit startpakket bepaal je welke blend jouw voorkeur heeft voor de levering van 24 KG. Als je dit al weet dan bestel je direct de blend van jouw voorkeur. Jij geniet, wij regelen de rest. Wel zo makkelijk.

Zodra Barlatto 100 pre-orders heeft ontvangen, gaan wij over tot de definitieve aanbieding van het beans & machine alles-in-1 abonnement. Uiteraard houden wij je via onze e-mail nieuwsbrief op de hoogte.

beans en machine

Beans & Machine

Bundel-abonnement

beans en machine abonnement
koffiemok20

Enkele Klantreferenties

omoda
koakdesign2
bohemian

Veelgestelde Vragen