JURA koffiemachine?

Of SAECO? Kijk en vergelijk.

 

Met 10 jaar ervaring geeft Barlatto persoonlijk advies welke machine beste past

Barlatto geeft persoonlijke uitleg en garantie i.t.t. internetdiscounters

Samen met jullie personeel proeven welke koffieboon matcht met gekozen machine

Small Office Koffiemachines

smalloffice5
Doe een aanvraag voor een aantrekkelijk JURA voorstel: GRATIS 3KG koffiebonen en tot 30% kortingsparen op onderhoud.

Aanbieding SAECO Small Office

aanbiedingsmalloffice2
Doe een aanvraag voor een aantrekkelijk JURA voorstel: GRATIS 3KG koffiebonen en tot 30% kortingsparen op onderhoud.

JURA zetgroep is niet afspoelbaar ter voorkoming van schimmelvorming.

SAECO betere prijs-kwaliteit in aanschaf en onderhoud dan JURA

Bij elke bestelling Barlatto koffiebonen spaar je korting op onderhoud SAECO

Medium Office Koffiemachines

mediumoffice5
Doe een aanvraag voor een aantrekkelijk JURA voorstel: GRATIS 3KG koffiebonen en tot 30% kortingsparen op onderhoud.

Aanbieding SAECO Medium Office

aanbiedingmediumoffice1
Doe een aanvraag voor een aantrekkelijk JURA voorstel: GRATIS 3KG koffiebonen en tot 30% kortingsparen op onderhoud.

Full Service Koffiemachines

IperautomaticaN1

SAECO Iperautomatica is een full service koffiemachine voor perfecte espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato of een chocomelk en geschikt voor 25 tot 50 kopjes koffie per werkdag per machine.

PhedraEVON1

SAECO Phedra EVO is een full service machine voor topkwaliteit espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato en chocomelk en geschikt voor 80 tot 100 kopjes koffie per werkdag per machine.

Luxe Office Koffiemachines

Het Italiaanse merk HLF weet de klassieke techniek van een echte espresso-machine te vertalen naar een volautomaat van grote klasse en strak design in trendy kleuren. Een lust voor het oog voor zakelijke koffieliefhebbers die alleen genoegen nemen met het beste en zich met hoge kwaliteit koffie en design willen onderscheiden.

HLF 1700

HLF 1700

Een compacte koffiemachine leverbaar in 6 verschillende kleuren

HLF 5700

HLF 5700

Perfecte combinatie van snelle zettijd met een hoge kwaliteit Italiaanse espresso

HLF ST700

HLF ST2700

De perfecte match tussen traditionele espressomachine en een moderne volautomaat

Pistonmachines

Wij leveren topkwaliteit handgemaakte Italiaanse pistonmachines. Wat ons uniek maakt is dat wij deze machines leveren met onze Barista Cupjespiston. Dan heb je de uitstraling van een barista machine met het gemak van echte Italiaase koffiecupjes. In een handomdraai maak je een espresso en je machine blijft schoon.

CREM ONE2

CREM ONE

Bling Bling espresso machine. Voor de perfectionist die alleen het beste wil.

ELBA VGL1

ELBA

Handmaakte Italiaanse espressomachine met cupjespiston. Luxe en gemak.

Latte Premio1

Tip 1: Zorg voor separate melkvoorziening

Melk is een kwetsbaar product en vereist vrijwel dagelijks schoonmaken van een koffiemachine met geintegreerde melkoplossing. Alleen doorspoelen van de slangetjes is vaak niet voldoende. En in een kantooromgeving is niet altijd iemand beschikbaar die dit ook daadwerkelijk uitvoert. Mensen komen er immers om te werken. Na verloop van tijd leidt dat tot problemen. Daarom de tip. Beperk de koffiemachine tot zwarte koffie en zorg voor een separate melkschuimer die aan het eind van de dag zo in de vaatwasser kan. Dit geeft ook nog eens een beter resultaat voor bv. een cappuccino.

Tip 2: Beter overdimensioneren in capaciteit

Op kantoor kom je om te werken en wil je zo min mogelijk even de residubak of de wateropvangbak legen dan wel de watertank of het koffiebonenreservoir bijvullen. Kies daarom voor een machine met meer dan voldoende capaciteit. Dit leidt tot minder ergenis net als jij koffie wilt maken. Maak er een vaste routine van om bij de start van de dag de koffiemachine voor de gehele werkdag gereed te maken voor gebruik. Dat werkt wel zo prettig.

grote kop koffie2
vervuilde zetgroep1

Tip 3: Kies voor een machine met uitneembare zetgroep

Ons advies is om een koffiemachine te kiezen waarvan de zetgroep uitneembaar is en die makkelijk kan worden afgespoeld. Koffie is namelijk een natuurproduct. Tijdens het malen komen er kleine koffiekorrels in de machine rondom de maler. En dit gaat schimmelen. En omdat een koffiemachine warm is, is dat een broeinest voor bacterien. Dat is een belangrijke reden waarom wij voor SAECO kiezen en niet voor JURA ondanks dat dit merk zeer populair is.

aanvraag advies machine1

Aanvraag Advies Koffiemachine

Onze Service-Levels

Vervangende machine bij onderhoud

Op kantoor kunt u geen dag zonder koffie. Voor een vervangende machine wordt gezorgd als uw machine in onderhoud of reparatie is.

Geen onderzoekskosten

Wij rekenen geen onderzoekskosten als je onderhoud of reparaties via ons door onze technische service partner Koffiematters laat uitvoeren dan wel een nieuwe machine koopt.

Haal & Brengservice Machine

U bent druk met werk en hebt geen tijd om uw koffiemachine aan te bieden voor onderhoud of reparatie. Geen nood wij komen u machine ophalen en weer terugbrengen.

12 maanden garantie op reparatie

Op alle vervangen onderdelen voor de uitvoering van de reparatie heeft u 12 maanden garantie. Er worden alleen originele onderdelen gebruikt van de producent van de koffiemachine.

Vaste onderhoudstarieven

Nieuwe koffiemachines leveren wij in samenwerking met onze technisch service partner Koffiematters. Barlatto is het eerste aanspreekpunt. Facturatie wordt direct uitgevoerd door koffiematters.

Vooraf kostenindicatie reparaties

Vooraf ontvangt u van ons een kostenindicatie van de uit te voeren werkzaamheden.

Offerte reparatie binnen 5 dagen

Zodra wij uw voor reparatie of onderhoud aangeboden machine hebben ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte via onze technisch service partner Koffiematters.

Zelfde dag nog vervangende machine

Als u een storing meldt, regelen wij dezelfde dag nog een vervangende machine. Uw machine wordt dan nagekeken en in overleg een reparatie uitgevoerd door onze technisch service partner koffiematters.

Gratis Barista workshop bij installatie nieuwe machine

Wij adviseren je graag welke koffiemachine het beste past bij jullie situatie. Je ontvangt van ons de 1e 3 maanden gratis koffie. De keuze van de blend bepalen wij samen met jou en je personeel door het proeven van koffie met de juiste instelling van de machine. Eenmaal gekozen zorgen wij ervoor dat jullie op de zaak de eerst volgende 3 maanden zorgeloos kunnen genieten van de beste koffie.