3 maanden gratis koffie

Bij aanschaf van een zakelijke SAECO Aulika volautomaat koffiemachine.

 

Topklasse Italiaanse Volautomaat

Het Italiaanse merk HLF weet de klassieke techniek van een echte espresso-machine te vertalen naar een volautomaat van grote klasse en strak design in trendy kleuren. Een lust voor het oog voor zakelijke koffieliefhebbers die alleen genoegen nemen met het beste en zich met hoge kwaliteit koffie en design willen onderscheiden.

HLF 1700

HLF 1700

Een compacte koffiemachine leverbaar in 6 verschillende kleuren

HLF 5700

HLF 5700

Perfecte combinatie van snelle zettijd met een hoge kwaliteit Italiaanse espresso

HLF ST700

HLF ST2700

De perfecte match tussen traditionele espressomachine en een moderne volautomaat

Handmade Italiaanse halfautomaten

Wij leveren topkwaliteit handgemaakte Italiaanse pistonmachines. Wat ons uniek maakt is dat wij deze machines leveren met onze Barista Cupjespiston. Dan heb je de uitstraling van een barista machine met het gemak van echte Italiaase koffiecupjes. In een handomdraai maak je een espresso en je machine blijft schoon.

Elba1

Elba

Bling Bling espresso machine incl. cupjespiston. Ook in zwart met notenhouten handgrepen

969 napoli

Napoli

Een strakke trekveer espressomachine voor de ware espresso-purist.

HLF formula

Formula

Traditionele 2-groeps halfautomaat. Onderscheidend in techniek en design.

SAECO professionele machines

SAECO is het Italiaanse merk dat volautomaten voor kantoren levert. Uitstekende prijs-kwaliteit vergeleken met JURA. De zetgroep kan eenvoudig worden schoongemaakt ter voorkoming van schimmelvorming in de machine. Bij JURA is dit niet mogelijk omdat het een gesloten systeem en dus alleen wordt schoongemaakt tijdens een periodieke servicebeurt.

Royal Black4

Royal Black

€ 595,-

Actie: 1e 3 maanden gratis koffie t.w.v. € 147.- en gratis installatie t.w.v. € 69,-

Aulika EVO Black3

Aulika Evo

€ 990,-

Actie: 1e 3 maanden gratis koffie t.w.v. € 269.- en gratis installatie t.w.v. € 99,-

Aulika Office2

Aulika Office

€ 1238,-

Actie: 1e 3 maanden gratis koffie t.w.v. € 514.- en gratis installatie t.w.v. € 125,-

Latte Premio1

Tip 1: Zorg voor separate melkvoorziening

Melk is een kwetsbaar product en vereist vrijwel dagelijks schoonmaken van een koffiemachine met geintegreerde melkoplossing. Alleen doorspoelen van de slangetjes is vaak niet voldoende. En in een kantooromgeving is niet altijd iemand beschikbaar die dit ook daadwerkelijk uitvoert. Mensen komen er immers om te werken. Na verloop van tijd leidt dat tot problemen. Daarom de tip. Beperk de koffiemachine tot zwarte koffie en zorg voor een separate melkschuimer die aan het eind van de dag zo in de vaatwasser kan. Dit geeft ook nog eens een beter resultaat voor bv. een cappuccino.

Tip 2: Beter overdimensioneren in capaciteit

Op kantoor kom je om te werken en wil je zo min mogelijk even de residubak of de wateropvangbak legen dan wel de watertank of het koffiebonenreservoir bijvullen. Kies daarom voor een machine met meer dan voldoende capaciteit. Dit leidt tot minder ergenis net als jij koffie wilt maken. Maak er een vaste routine van om bij de start van de dag de koffiemachine voor de gehele werkdag gereed te maken voor gebruik. Dat werkt wel zo prettig.

grote kop koffie2
vervuilde zetgroep1

Tip 3: Kies voor een machine met uitneembare zetgroep

Ons advies is om een koffiemachine te kiezen waarvan de zetgroep uitneembaar is en die makkelijk kan worden afgespoeld. Koffie is namelijk een natuurproduct. Tijdens het malen komen er kleine koffiekorrels in de machine rondom de maler. En dit gaat schimmelen. En omdat een koffiemachine warm is, is dat een broeinest voor bacterien. Dat is een belangrijke reden waarom wij voor SAECO kiezen en niet voor JURA ondanks dat dit merk zeer populair is.

aanvraag advies machine1

Aanvraag Advies Koffiemachine

Onze Service-Levels

Vervangende machine bij onderhoud

Op kantoor kunt u geen dag zonder koffie. Voor een vervangende machine wordt gezorgd als uw machine in onderhoud of reparatie is.

Geen onderzoekskosten

Wij rekenen geen onderzoekskosten als je onderhoud of reparaties via ons door onze technische service partner Koffiematters laat uitvoeren dan wel een nieuwe machine koopt.

Haal & Brengservice Machine

U bent druk met werk en hebt geen tijd om uw koffiemachine aan te bieden voor onderhoud of reparatie. Geen nood wij komen u machine ophalen en weer terugbrengen.

12 maanden garantie op reparatie

Op alle vervangen onderdelen voor de uitvoering van de reparatie heeft u 12 maanden garantie. Er worden alleen originele onderdelen gebruikt van de producent van de koffiemachine.

Vaste onderhoudstarieven

Nieuwe koffiemachines leveren wij in samenwerking met onze technisch service partner Koffiematters. Barlatto is het eerste aanspreekpunt. Facturatie wordt direct uitgevoerd door koffiematters.

Vooraf kostenindicatie reparaties

Vooraf ontvangt u van ons een kostenindicatie van de uit te voeren werkzaamheden.

Offerte reparatie binnen 5 dagen

Zodra wij uw voor reparatie of onderhoud aangeboden machine hebben ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte via onze technisch service partner Koffiematters.

Zelfde dag nog vervangende machine

Als u een storing meldt, regelen wij dezelfde dag nog een vervangende machine. Uw machine wordt dan nagekeken en in overleg een reparatie uitgevoerd door onze technisch service partner koffiematters.

Gratis Barista workshop bij installatie nieuwe machine

Wij adviseren je graag welke koffiemachine het beste past bij jullie situatie. Je ontvangt van ons de 1e 3 maanden gratis koffie. De keuze van de blend bepalen wij samen met jou en je personeel door het proeven van koffie met de juiste instelling van de machine. Eenmaal gekozen zorgen wij ervoor dat jullie op de zaak de eerst volgende 3 maanden zorgeloos kunnen genieten van de beste koffie.