Koffie Dropshipping

Koffie werkt! Voor jou.

Genereer passief inkomen

Geen investeringen in voorraden

Geen tijdsbesteding aan verzenden

Wordt BARLATTO verkooppartner

Barlatto Agent

handelsagent1

Breng (in)direct jouw relaties aan als klant voor koffiebonen of koffiemachines

Ontvang doorlopende provisie tot 15% zolang koffiebonen worden verkocht aan jouw relatie

Barlatto heeft factuurrelatie en voert het hele order to delivery proces uit

Barlatto Reseller

reseller1

Werf je eigen klanten voor de verkoop van Barlatto koffiebonen en koffiemachines

Factureer je eigen klant en ontvang direct je verkoopmarge op de bonen oplopend tot 35%

Jouw klantorders worden na iDealbetaling obv dropshipping geleverd aan jouw klant

Waarom Reseller worden?

Barlatto heeft de afgelopen 10 jaar veel tijd en geld geinvesteerd in het ontwikkelen van het merk met de beste versgebrande koffiebonen en topkwaliteit machines. Reseller worden bespaart jou al deze tijd en geld dat nodig is om een betrouwbaar bewezen distributienetwerk op te zetten. Zo hebben wij afgelopen 2 jaar het dropshipping concept uitgebreid getetst.  Jij kan dus gelijk starten zonder investeringen in voorraden en zonder kosten van inpakken, verzenden en de huur van een pand. Jouw resellermarge is direct winst. Waar wacht je nog op. Begin direct. En uiteraard helpen wij je op weg met een korte resellertraining voor alle ins en outs over koffie en machines.

jongmeisje1

Hoge marges en lage kosten
Met ons concept besteed je je tijd alleen aan verkoop. De rest nemen wij voor jou uit handen zoals het branden van koffiebonen, inpakken van dozen en het verzenden van de bestelde koffie. Afhankelijk van het bestelvolume van de orders loopt je marge op tot 25%. Een hoog rendement zonder risico.

dropshipping1

Dropshipment v.a. 6KG 
Jij kan jouw klanten al dropshipment koffiebonen verkopen v.a. 6KG per order. En dat is uniek. Je zult niet snel een partner vinden die dropshipment doet voor vers gebrande koffiebonen en al helemaal niet bij een minimale order van 6KG. En dan hebben wij voor versgebrande koffiebonen ook nogeens scherpe retailprijzen.

koffiebetalen1

Zelf factuurrelatie
Jij verkoopt en dus ben jij eigenaar van jouw klant. Jij onderhoudt de klantrelatie en factureert en int direct. Orders via onze site sturen wij door voor verdere afhandeling. Zodra jij jouw order via iDeal aan ons hebt betaald (excl. je eigen marge) wordt jouw order doorgezet voor het branden van de koffiebonen.

Contact Verkooppartner

private label people1

Ambachtelijk gebrand - Vers geleverd

Wees slim en wordt vandaag nog dropshipment koffie dealer