Koffie Dropshipping

Koffie werkt! Voor jou.

Genereer passief inkomen

Geen investeringen in voorraden

Geen tijdsbesteding aan verzenden

Wordt BARLATTO verkooppartner

handelsagent1

Breng (in)direct jouw relaties aan als klant voor koffiebonen of koffiemachines

Ontvang doorlopende provisie tot 10% zolang koffiebonen worden verkocht aan jouw relatie

Barlatto heeft factuurrelatie en voert het hele order to delivery proces uit

Waarom Agent worden?

Barlatto heeft de afgelopen 10 jaar veel tijd en geld geinvesteerd in het ontwikkelen van het merk met de beste versgebrande koffiebonen en topkwaliteit machines. Agent worden bespaart jou al deze tijd en geld dat nodig is om een betrouwbaar bewezen distributienetwerk op te zetten. Zo hebben wij afgelopen 2 jaar het dropshipping distributie concept uitgebreid getetst.  Jij kan dus gelijk starten zonder investeringen in voorraden en zonder kosten van inpakken, verzenden en de huur van een pand. Jouw provisie is direct winst. Waar wacht je nog op. Begin direct. En uiteraard helpen wij je op weg met een korte verkooptraining voor alle ins en outs over koffie en machines.

jongmeisje1

Hoge provisie en lage kosten
Met ons concept besteed je je tijd alleen aan verkoop. De rest nemen wij voor jou uit handen zoals het branden van koffiebonen, inpakken van dozen en het verzenden van de bestelde koffie. Afhankelijk van het bestelvolume van de orders loopt je provisie op tot 10%. Een hoog rendement zonder risico.

dropshipping1

Dropshipment v.a. 6KG 
Jij kan jouw klanten al dropshipment koffiebonen verkopen v.a. 6KG per order. En dat is uniek. Je zult niet snel een partner vinden die dropshipment doet voor vers gebrande koffiebonen en al helemaal niet bij een minimale order van 6KG. En dan hebben wij voor versgebrande koffiebonen ook nogeens scherpe retailprijzen.

koffiebetalen1

Meer verkooppotentieel
De door jou aangedragen klant kan zelf via de website koffiebonen bestellen, maar nog makkelijker is als wij automatisch nieuwe koffiebonen leveren met onze consignatie-service en ons alles in 1 pakket beans4machines. Afhankelijk van de wens van de klant hebben wij altijd een oplossing en extra producten als thee, suiker, koekjes.

Contact Verkooppartner

private label people1

Ambachtelijk gebrand - Vers geleverd

Wees slim en wordt vandaag nog dropshipment koffie dealer