Kantoor koffiebonen in consignatie v.a.€ 6,99 p/kg

Wij zorgen altijd voor voorraad vers gebrande koffiebonen met betaling achteraf voor werkelijk verbruik

Ons Concept voor Grootverbruikers

Afbeelding1
Afbeelding2
Afbeelding3
Afbeelding4

Koffiebonen voor grootverbruikers

Ons bestelvolume voor koffiebonen in bulk is 0,20 pallet (108KG), 0,4 pallet (216KG) of 1 pallet (540KG) of een veelvoud hiervan. De kiloprijs is afhankelijk van de gekozen blend, het werkelijk huidig verbruik en de benodigde voorraad voor maximaal 3 maanden. Vraag een offerte aan voor de volume inkoop van koffiebonen. De door ons af te geven prijzen zijn incl. transportkosten pallet(s) en excl. btw. Daarnaast is het mogelijk om directe verzending van thuiswerkkoffie te organiseren voor jullie medewerkers in standaard hoeveelheden van 6KG, 10KG of 20KG. Deze thuiswerkkoffie kan worden geleverd in zakken die speciaal voor jullie bedrijf worden ontworpen.

Voor beantwoording van vragen of het maken van een afspraak voor het proeven van de koffie bel 010 254 004 of stuur een e-mail naar info@barlatto.nl.

Koffiemachines Grootbedrijf

idea-restyle2

Barlatto is gespecialiseerd in Italiaanse topkwaliteit volautomaten koffiemachines. Naast verkoop zijn wij ook partner voor het regelen van leasing en het onderhoud aan nieuwe en bestaande volautomaten koffiemachines die wij als merk voeren zoals SAECO en GAGGIA en nog tal van andere A-merken professionele machines. .

Offerte-aanvraag | Contactformulier